compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 24-10 t/m 30-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > The Boat That Rocked in première

The Boat That Rocked in première

Nieuwe romkom van makers Love Actually donderdag in Nederlandse bioscopen

Gisteren ging de romantische komedie The Boat That Rocked van Richard Curtis in première in Pathé Tuschinski Amsterdam. Een groot deel van de cast en de regisseur woonden de feestelijke opening bij.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Boat That Rocked komt uit de pen van Richard Curtis, die eerder onder meer Love Actually maakte en de scripts schreef van Notting Hill en Bridget Jones's Diary. Net als in Love Actually worden in 'the Boat' de (liefdes)perikelen van een groot aantal personages gevolgd.

Een groot gedeelte van de cast was maandagavond aanwezig bij de première in het Amsterdamse Pathé Tuschinski. Onder meer Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost, Tom Sturridge en Talulah Riley woonden de feestelijke opening van de film bij. Ook schrijver, regiseur en producent Richard Curtis en producent Hilary Bevan Jones gaven acte de présence.

De romantische komedie vertelt het verhaal van de opvarenden van het piratenzendschip Radio Rock, dat vanaf de Noordzee de wildste Rock 'n Roll naar Engeland zendt. Het turbulente leven van het bonte stel DJ's wordt echter bedreigd door een ijverige overheidsfunctionaris, die de zender koste wat het kost uit de lucht wil krijgen.

The Boat That Rocked gaat op 16 april nationaal in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.