compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Setopnamen Patsers gestart met Nederlandse cast

Setopnamen Patsers gestart met Nederlandse cast

Met onder anderen Joes Brauers, Soundos El Ahmadi, Gers Pardoel, Matteo Simoni, Pommelien Thijs en Ruben van der Meer

De opnames van de film Patsers zijn gestart in Antwerpen. Regisseurs Adil & Bilall (de twee laatste Bad Boys-films). Patsers wordt in het voorjaar van 2025 verwacht in de Nederlandse. bioscoop

Delen op facebook
Setopnamen Patsers gestart met Nederlandse cast

Setopnamen Patsers gestart met Nederlandse cast

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ook in dit vervolg op het succesvolle Patser zijn de Antwerpse en Nederlandse onderwereld - maar zelfs ook het verre Dubai - het decor van de (drugs)problemen waarin ‘Patser’ Adamo (Matteo Simoni) en zijn vrienden verwikkeld raken.

Regisseurs Adil & Bilall, die na hun Vlaamse hitfilms Patser en Rebel ook internationaal lof oogstten met de twee laatste Bad Boys-films, draaien 9 weken in diverse steden in België.

De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Joes Brauers (Hardcore Never Dies), Matteo Simoni (The Dadchelor), Soundos El Ahmadi (All Stars & Zonen), Gers Pardoel (Alles is Familie) en Pommelien Thijs (Knokke Off). via Searchers.

Over Patsers

Vijf jaar na de gebeurtenissen van Patser is Adamo nog sterker betrokken bij de cocaïnehandel die het Antwerpse stadsleven meer en meer teistert. Zijn jeugdvrienden zijn op het rechte pad en weigeren alle contact met hem. Jana, de nieuwe chef van de KALI drugseenheid zit hem op de hielen en een combinatie van overmoed en persoonlijke problemen lijken het einde te betekenen van Adamo's succesformule. Wanneer iemand dicht bij hen overlijdt door een zoveelste aanslag komen de patsers weer bij elkaar met maar één doel voor ogen: wraak.

Meteen na de eerste film was het duidelijk voor A Team Productions en Adil & Bilall dat er een vervolg moest komen. Na jaren research en een samenwerking met onderzoeksjournalist Joris van der Aa (die zich specialiseert in de Antwerpse drugscriminaliteit) regisseren Adil & Bilall naar een script van Ruben Vermeersch, Sven Huybrechts, Bram Renders en Adil zelf. Tijdens hun drukbezette Hollywoodcarrière keert het Marokkaans-Belgische regisseursduo terug naar het thuisfront, waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten met de sequel 'Patsers'.

Patsers zal iets donkerder zijn dan voorganger Patser, aldus regisseur Adil El Arbi: "Hoewel Patsers een sequel is op Patser, waarin we vier hoofdpersonages en hun groeipijnen volgen, is ook de drugsproblematiek in Antwerpen geëvolueerd. Patsers wordt een donkerdere en ernstigere film, waarin we toch trouw blijven aan het humoristische en toegankelijke DNA van Patser."

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.