compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premire All You Need is Love
Fotoreportage

Premire All You Need is Love

Afgelopen maandag was de galapremire van de nieuwe Nederlandse romkom All You Need Is Love, zoals vaker bij dit sort feestelijkheden was onze fotograaf van de partij. De film gaat in de bioscopen draaien vanaf 6 december 2018.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film All You Need Is Love is genspireerd op het populaire televisie programma. Fedja van Hut speelt Dr. Love; hij is zelf het geloof in de liefde kwijtgeraakt en besluit er even tussenuit te knijpen. Will Koopman regisseerde deze ensemble film.


Over de film
Maarten ter Horst (Fedja van Hut), de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav (Peter Paul Muller) en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.