compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnamen zwart-komisch FABULA van start

Opnamen zwart-komisch FABULA van start

Drama Michiel ten Horn vandaag

De opnamen van het zwart-komische Fabula in Limburg zijn gestart over de Limburgse crimineel Jos (50) die tot zijn grote frustratie volledig uitgerangeerd is. Fabula wordt in 2025 in de bioscoop verwacht.

Fedja van Hut

Fedja van Hut

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De dochter van Jos ziet hem niet staan, zijn vrienden lachen hem uit en van MDMA, 4MMC en C3PO snapt hij niets. In zijn zoektocht naar een oplossing voor een desastreuse drugsdeal probeert hij wanhopig een antwoord te vinden op de vraag: Door wie of wat word ik gestraft?!

Fabula wordt geregisseerd door Michiel ten Horn (Aanmodderfakker, Hotel Sinestra).

De hoofdrollen worden vertolkt door Fedja van Hut (Karakter, De Veroordeling, Narcosis), comedian Sezgin Glec [TdD1] in zijn speelfilmdebuut Michiel Kerbosch (Hotel Sinestra, Mijn kleine grote broer), David Kross (The Reader, Home Sweet Home), Georg Friedrich (Helle Nchte, Rimini) en Anniek Pheifer(Caprain Nova, Pink Moon).

Tegen de achtergrond van het Limburgse landschap, met zijn vele mythen, volksverhalen en carnaval, ontspint zich een magisch realistische misdaadfilm, waarin fictie en realiteit elkaar afwisselen.

In Fabula, een film over vertellingen en hun vertellers, lijken zowel het bovennatuurlijke als het aardse en hemel en hel dichter naar elkaar toe te groeien.


Over Michiel ten Horn
Michiels ten Horns (1093) combinatie van art direction, tempo, gevoel voor humor en zijn liefde voor de afstandsopname en visuele effecten maken hem tot een unieke regisseur. Na zijn succesvolle debuutfilm De Ontmaagding Van Eva Van End, die in wereldpremire ging op het Toronto International Film Festival, noemde het prestigieuze Amerikaanse filmtijdschrift Variety Ten Horn een van de 'Ten European directors to watch'.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.