compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ocean's 13 in aantocht

Ocean's 13 in aantocht

Plannen voor derde deel gangstercomedy

LOS ANGELES - George Clooney en Steven Soderbergh zijn plannen aan het maken voor het derde deel uit wat nu de Ocean's-reeks zou kunnen worden genoemd.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De eeste twee delen waren beide goed voor een opbrengst van ruim vijf miljoen euro in Nederland. Eind 2004 ging het tweede deel, Ocean's Twelve in première in Nederland. Producer Jerry Weintraub en Section Eight, het productiebedrijf van Clooney en Soderbergh, werken nu het plot van de derde film uit. Het doel is om Ocean's Thirteen, zoals de film momenteel getiteld is, later dit jaar in productie te laten gaan.

Het script voor de film ligt al klaar. Brian Koppelman en David Levien, die eerder scripts maakten voor o.m. Rounders en Runaway Jury, schreven de verhaallijn voor het derde deel van de succesvolle gangstercomedy.

George Clooney is momenteel bezig met de promotie van zijn films Good Night, and Good Luck en Syriana, respectievelijk voor 4 en 2 Golden Globes genomineerd. De films zijn eind februari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Of in de film weer een sterrencast zoals in de voorgaande Ocean's-films te zien zal zijn is nog niet bekend.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.