compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Noortje Herlaar en Tibor Lukcs in corona-film

Noortje Herlaar en Tibor Lukcs in corona-film

Huub Stapel, Leo Alkemade en Daniël Kolf in bijrollen

Noortje Herlaar en Tibor Lukcs vertolken de hoofdrollen in de korte speelfilm Op Gepaste Afstand, die zich afspeelt tijdens de lockdown. Andere rollen zijn voor Huub Stapel, Leo Alkemade en Danil Kolf. De regie is in handen van Jon Karthaus.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De romantische film vertelt het verhaal van twee onbekenden die elkaar in de verlaten straten tegenkomen en besluiten de wandeling door de lege stad samen te vervolgen. Tijdens de wandeling komen verschillende themas aan bod die herkenbaar zijn voor de crisis waar we ons nu in bevinden.

Het is de eerste speelfilm die is ontwikkeld, geschreven en opgenomen tijdens de intelligente lockdown. Deze week wordt de film opgenomen in een Nederlandse stad, geheel volgens een draaiprotocol dat is afgestemd op de richtlijnen van het RIVM.

Karthaus: De Nederlandse Cultuur- en Filmindustrie is tot een volledige noodstop gekomen. Dat gaat me zeer aan het hart. Als filmmaker wil je niet alleen een verhaal vertellen in deze tijd, maar ook zorgen dat je cast en crew op een veilige manier aan het werk kan. Met het uitgebreide Corona-protocol wat wij voor deze productie hebben opgesteld hebben we een nieuwe inrichting van filmset gevonden die zo veilig mogelijk is in deze nieuwe wereld.

Pathé Thuis trakteert alle kijkers vanaf 19 mei op de film via de streamingdienst.

Naar een idee van: Bart Willemsen
Scenario: Job Rmer
Regie: Jon Karthaus
Productie: NewBe, Johnnywood Productions & Bart Willemsen

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.