compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > CINEMASIA FILM FESTIVAL VAN START

CINEMASIA FILM FESTIVAL VAN START

CinemAsia Film Festival is van start (4-8 maart) in Studio/K en Rialto en geeft een selectie van de Aziatische cinema. Het festival werd geopend met de vertoning van het Japanse Mrs. Noisy (in aanwezigheid van regisseur AMANO Chihiro).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vandaag gaat de dertiende editie van CinemAsia Film Festival van start. Van 4-8 maart verwelkomen Studio/K en Rialto de nieuwste en beste films die de Aziatische cinema te bieden heeft. Het festival wordt op woensdag 4 maart om 19:00 feestelijk geopend in Studio/K met de vertoning van het Japanse Mrs. Noisy (in aanwezigheid van regisseur AMANO Chihiro), direct gevolgd door het Indonesische superhelden epos Gundala, om 21:30.


Rialto

De speciale Diaspora focus ‘Neither Burnt, nor Banished’ dat door Léo SOESANTO (Cannes, IFFR) is samengesteld, opent woensdagavond 4 maart om 21:00 in Rialto. Regisseur Sung-a YOON is aanwezig en gaat met Soesanto in gesprek over haar film Overseas.


Gasten

CinemAsia heeft deze festivaleditie meerdere hooggeëerde gasten uitgenodigd. Naast AMANO Chihiro en Sung-a YOON, zal ook Putrama TUTA vandaag acte de présence geven om de wereldpremière van A Man Called Ahok bij te wonen. Het publiek kan hem het hemd van het lijf vragen in een speciale Q&A na de film. De film start om 19:15 in Studio/K.


Overige vertoningen

Hoewel de officiële opening om 19:00 plaatsvindt, is vanaf 15:15 in Studio/K al de eerste documentaire van het festival zien: The River in Me uit China. Om 17:15 draait het indrukwekkende The Wayfarers uit India, dat bovendien in competitie draait. In Rialto bijt het Indonesische Homecoming het spits af om 19:00.


Links:
  1. https://cinemasia.nl/nl/
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.