compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Une nuit

Strangers by Night

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Une nuit

Karin Viard (Nathalie) en Alex Lutz (Aymeric)

Karin Viard (Nathalie) en Alex Lutz (Aymeric)

Delen op facebook
Une nuit
Nederlandse première: 9-11-2023
Frankrijk, 2023, 91 min,

In Une nuit duwt een vrouw een man in een overvolle metrotrein. Ze maken ruzie. Het blijkt een opmars, want later, in de gangen van het station, bedrijven de twee vreemdelingen onhandig de liefde in het fotohokje. Nemen ze hierna afscheid, of is dit weer een opmars.

Bekijk bij:

Une nuit trailer

Trailer van Une nuitBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Une nuithttps://i1.ytimg.com/vi/ZHNqxCD_tKQ/hqdefault.jpg2023-09-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Une nuit - Bioscopen, Tijden & Tickets

Une nuit in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Une nuit zien? Koop of huur de film hier:



In een overvolle metrotrein duwt een vrouw een man. Ze maken ruzie. Later hebben ze een momentje in een fotohokje.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een lange nachtelijke wandeling door een broeierig Parijs vol ontwapenende gesprekken tussen twee mensen die duidelijk voor elkaar gemaakt zijn, maar door omstandigheden niet samen kunnen zijn.

In de bomvolle Parijse metro krijgen een onbekende man en een vrouw ruzie om niks. Ondanks hun afkeer van elkaar lijkt er toch een vonk over te slaan,want niet lang daarna duiken ze samen een pasfotohokje in voor een spontane, en ietwat onhandige vrijpartij. Eenmaal bovengronds zeggen ze elkaar gedag. Of toch maar niet? Wat volgt is een lange nachtelijke wandeling door een broeierig Parijs vol ontwapenende gesprekken tussen twee mensen die duidelijk voor elkaar gemaakt zijn, maar door omstandigheden niet samen kunnen zijn.

Productiemaatschappij: Arte Cofinova 19 (in association with), C8, Canal+ (support), Cin+ (participation), Indfilms 11 (in association with), Maneki Films, Proximus (co-production), Radio Tlvision Belge Francophone (RTBF) (co-prod, SG Image 2021 (in association with), StudioCanal (in association with), Tax Shelter du Gouvernement Fdral Belge (support, Versus Production (co-production)

Cast & Regisseur

Karin Viard

Nathalie
Alex Lutz

Aymeric
Nicole Calfan

La femme au cheval
Nadyne Capelli

Vieille dame mtro
Jérôme Pouly

Homme club changiste (as Jr?'me Pouly de la Comdie Franaise)
Alex Lutz

Regisseur