compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Une famille

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

In Une famille bezoekt Angot Straatsburg, waar haar inmiddels overleden vader woonde. In deze stad ontmoette ze hem voor het eerst op 13-jarige leeftijd, toen het seksuele misbruik begon en jarenlang duurde. Angot klopt bij haar familie aan om hun rol in de misdaad van haar vader te helder te krijgen.
Delen op facebook
Une famille
Frankrijk, 2024, 82 min,

Une famille trailer

Trailer van Une familleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Une famillehttps://i1.ytimg.com/vi/dZT2GFue5w4/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Une famille - Bioscopen, Tijden & Tickets

Une famille in de bioscoop

Wil je Une famille zien? Koop of huur de film hier:



Angot bezoekt Straatsburg, waar haar inmiddels overleden vader woonde, haar op 13-jarige leeftijd seksuele misbruikte.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Une famille volgt de emotionele reis van Christine Angot naar Strasbourg, de stad waar ze op dertienjarige leeftijd voor het eerst haar vader ontmoette en waar hij haar jarenlang seksueel misbruikte. Nu, jaren later, keert Angot terug met een camera om de confrontatie aan te gaan met haar familie, die nog steeds in dezelfde stad woont. Door middel van openhartige gesprekken en het gebruik van archiefbeelden, probeert ze te begrijpen hoe haar familie de misdaden van haar vader heeft verwerkt. Une famille is een dieppersoonlijke en confronterende documentaire die een ontroerend en rauw inzicht biedt in de nasleep van incest binnen een familie en daagt de kijker uit om na te denken over sociale normen en familiedynamieken.

Productiemaatschappij: France 2 Cinéma (co-production), Kering (support), La Région Île-de-France (support), Le Bureau, Rectangle Productions (co-production)

Cast & Regisseur

Thierry Ardisson

Self%20%28archive%20footage%29
Laurent Baffie

Self%20%28archive%20footage%29
Linda Hardy

Self%20%28archive%20footage%29
Une famille poster