compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Trap

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Trap

Saleka Shyamalan (Lady%20Raven)

Saleka Shyamalan (Lady%20Raven)

Delen op facebook
Trap
Nederlandse première: 1-8-2024
Jemen, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2024, 105 min,

In Trap is iedereen in een grote stad in paniek. Omdat de beroemde popster Lady Raven een concert geeft. Twee van haar fans, een man genaamd Cooper en zijn dochter Riley, wonen het concert met een goed humeur bij, maar de zaken beginnen langzaam van toon te veranderen. Tussen het geschreeuw van aanbidding en het geluid van applaus heeft het concert zelf een verborgen identiteit: een dekmantel om een ​​beruchte seriemoordenaar, bekend als The Butcher, uit te vissen. Zal iemand zijn concertervaring overleven, nu de beveiligingscamera's zijn opgetuigd, legers politieagenten met wapens in de aanslag en politievoertuigen rondom de locatie, of is er meer aan de hand in The Butcher dan op het eerste gezicht lijkt?

Trap trailer en bijzonderheden

Deze film is een van de twee films die in 2024 zijn uitgebracht en die M. Night Shyamalan produceerde, waarbij zijn kinderen betrokken waren. Zijn andere dochter, Ishana Shyamalan, regisseerde de film The Watchers (2024).

Trailer van TrapBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Traphttps://i1.ytimg.com/vi/crZDg_cnrbU/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

M. Night Shyamalan regisseerde eerder Glass (2019), The Visit (2015), The Last Airbender (2010), Lady in the Water (2006), Signs (2002), Unbreakable (2000) en The Sixth Sense (1999).

Josh Hartnett was onder meer te zien in Oppenheimer (2023), Target Number One (2020), 30 Days of Night (2007), Lucky Number Slevin (2006), Black Hawk Down (2001), Pearl Harbor (2001) en The Virgin Suicides (1999).

Trap - Bioscopen, Tijden & Tickets

Trap in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures presenteert met Trap een nieuwe sensatie in de wereld van M. Night Shyamalan, met muziek van aanstormend poptalent Saleka Shyamalan. Als een vader met zijn tienerdochter naar een popconcert gaat, komt hij erachter dat ze deel uitmaken van een duister en geheimzinnig plan.
Trap is geschreven en geregisseerd door M. Night Shyamalan. De hoofdrollen worden vertolkt door Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills en Allison Pill. De film is geproduceerd door Ashwin Rajan, Marc Bienstock en M. Night Shyamalan, met Steven Schneider als uitvoerend producent. De director of photography van de film is Sayombhu Mukdeeprom (Call Me by Your Name), het production design is van Debbie de Villa (The Hating Game) en de editor is Noëmi Preiswerk. De muziek is gecomponeerd door Herd?s Stef?nsd?ttir (Knock at the Cabin), met Susan Jacobs (Old) als music supervisor. Het kostuumontwerp is van Caroline Duncan (Old) en de casting is gedaan door Douglas Aibel (Asteroid City). Warner Bros. Pictures presenteert Trap, een film van M. Night Shyamalan en een productie van Blinding Edge Pictures. De film wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Productiemaatschappij: Blinding Edge Pictures

Cast & Regisseur

Joshua Peace

Suspicious%20SWAT%20Member
Tim Russ

Parker%20Wayne