compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Spoorloos (EN subtitles)

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,a

Pitch

Een jong stel is op weg naar hun vakantiebestemming in Frankrijk. Tijdens een tussenstop bij een tankstation verdwijnt het meisje. Haar vriend, geobsedeerd door haar verdwijning, moet en zal weten wat er gebeurd is.
Delen op facebook
Spoorloos (EN subtitles)
Nederlandse première: 13-6-2024
Frankrijk, Nederland, 1988, 107 min,

Spoorloos (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Verfilming van 'Het Gouden Ei' van Tim Krabbé.
De film is overladen met prijzen, waaronder een Gouden Kalf voor beste Lange Speelfilm. De film betekende de doorbraak van actrice Johanna ter Steege.

Trailer van Spoorloos (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spoorloos (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/v00bZAKLe5k/hqdefault.jpg2024-04-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

George Sluizer regisseerde ook Twee vrouwen (1979), Utz (1992), The Vanishing (1993), The Commissioner (1998) en La Balsa de Piedra (2002).

Spoorloos (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spoorloos (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Spoorloos (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Het meisje van een stel dat op vakantie gaat verdwijnt spoorloos bij een benzinestation. Haar vriend begint aan een jarenlange zoektocht naar haar.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

George Sluizers met Gouden Kalf onderscheiden psychothriller over een verdwijning – naar de roman van Tim Krabbé – werd een klassieker en is nu gerestaureerd.

Spannende verfilming van Tim Krabbé’s roman Het gouden ei, waarin een jonge vrouw (Johanna ter Steege) tijdens een vakantie naar Zuid-Frankrijk verdwijnt bij een pompstation. Haar man blijft jarenlang obsessief naar haar zoeken. De Nederlandse klassieker van George Sluizer is nu gerestaureerd.

Productiemaatschappij: Argos Films, Golden Egg, Ingrid, MGS Film, Movie Visions

Cast & Regisseur