compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Sparta (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaars,t

Pitch van Sparta (EN subtitles)

Sparta (EN subtitles) filmstill

Sparta (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Sparta (EN subtitles)
Nederlandse première: 15-6-2023
Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, 2022, 100 min,

In Sparta verlaat de 40-jarige Ewald zijn vriendin en trekt naar het binnenland van Roemenië. Met enkele jongens uit de buurt knapt hij een oude schoolgebouw voor de kinderen. De overige dorpsbewoners zijn echter achterdochtig en confronteren Ewald met de bittere waarheid.

Sparta (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Film is het vervolg op Rimini (2022), de twee films over vervlogen dromen zijn ook samen gemonteerd tot Bse Spiele - Rimini Sparta (2023).

Trailer van Sparta (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sparta (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/1z4a-h7Hv3c/hqdefault.jpg2023-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De zeer productieve Oosterijkse regisseur Ulrich Seidl maakte eerder Ich seh, Ich seh (2014), Im Keller (2014), Paradies: Hoffnung (2013), Paradies: Glaube (2012) en Paradies: Liebe (2012).

Sparta (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sparta (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sparta (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Vervolg op de vorige film van Ulrich Seidl, Rimini. De film richt zich op Richie Bravo's broer, Ewald, hij wil iets doen voor de kinderen van het dorp die hij ooit achter zich liet.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ewald is jaren geleden naar Roemenië verhuisd. Nu hij in de 40 is, wil hij met een schone lei beginnen. Hij verlaat zijn vriendin en trekt naar het binnenland. Samen met enkele jongens uit de buurt transformeert hij een vervallen schoolgebouw, zodat de lokale kinderen van deze nieuwe plek kunnen genieten. De overige dorpsbewoners zijn echter achterdochtig en confronteren Ewald met de bittere waarheid.

Productiemaatschappij: Arte France Cinma, Bayerischer Rundfunk (BR), Coproduction Office, Essential Filmproduktion GmbH, Parisienne de Production, Ulrich Seidl Film Produktion GmbH

Cast & Regisseur