compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Society of the Snow

La sociedad de la nieve

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarh

Pitch

In La sociedad de la nieve stort in 1972 vlucht 571 van de Uruguayaanse luchtmacht catastrofaal neer op een gletsjer in het hart van de Andes -gecharterd om een rugbyteam naar Chili te vliegen. Slechts 29 van de 45 passagiers overleven de crash. Omdat ze zich in een van de zwaarste omgevingen ter wereld bevinden, zijn ze gedwongen hun toevlucht te nemen tot extreme maatregelen om in leven te blijven.
Delen op facebook
Society of the Snow
Nederlandse première: 21-12-2023
Chili, Spanje, Uruguay, Verenigde Staten, 2023, 144 min,

Bekijk bij:

NETFLIX

Society of the Snow trailer en bijzonderheden

Het waargebeurde verhaal dat in deze film wordt verteld, werd eerder in 1993 verfilmd in de films Alive (1993), met in de hoofdrollen Ethan Hawke en Survive Style 5+ in 1976, en is het onderwerp geweest van verschillende documentaires, waaronder Stranded (2007) en "I Am Alive: Surviving the Andes Plane Crash" (2010).

Een van de overlevenden (Carlitos Páez) speelt in de film de rol van zijn eigen vader (Carlos Páez Vilaró).

Trailer van Society of the SnowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Society of the Snowhttps://i1.ytimg.com/vi/ag_Bj4YMcLU/hqdefault.jpg2023-12-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

J.A. Bayona regisseerde eerdr Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), A Monster Calls (2016), The Impossible (2012), Hater (2010) en El orfanato (2007).

Society of the Snow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Society of the Snow in de bioscoop

Wil je Society of the Snow zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

De vlucht van een rugbyteam stort neer op een gletsjer in de Andes. De weinige passagiers die de crash overleven, bevinden zich in een van 's werelds moeilijkste omgevingen om te overleven.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 1972 stort een vliegtuig van de Uruguayaanse luchtmacht neer, met aan boord een rugbyteam op weg naar Chili voor een wedstrijd. Slechts 29 van de 45 passagiers overleeft de noodlottige crash op een gletsjer in het hart van het Andesgebergte. Te midden van de meedogenloze en erbarmelijke Andes, worden de passagiers gedwongen tot extreme maatregelen om te overleven.

Productiemaatschappij: Apaches Entertainment, Benegas Brothers Productions, Cimarrón Cine (Production Service), El Arriero Films, Telecinco, Telecinco Cinema