compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Le retour

Homecoming

Pitch

In Le retour krijgt veertiger Kheìdidja, die werkt voor een rijke Parijse familie de kans om een zomer op Corsica voor hun kinderen te zorgen. Het is een kans voor haar om met haar dochters, Jessica en Farah, terug te keren naar het eiland dat ze vijftien jaar eerder onder tragische omstandigheden verlieten.
Delen op facebook
Le retour
Frankrijk, 2023, 110 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Le retour - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le retour in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le retour zien? Koop of huur de film hier:



Kheìdidja (40) werkt voor een rijke Parijse familie die haar de kans biedt om een zomer op Corsica voor hun kinderen te zorgen, een eiland die zij ooit moest verlaten.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Arte Cofinova 19 (in association with), Canal+ (support), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Chaz Productions, Ciné+ (participation), Cinéaxe 4 (in association with), Collectivité Territoriale de la Corse (support), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), La Banque Postale Image 16 (in association with), Le Pacte (co-production), SOF

Cast & Regisseur

Suzy Bemba

Jessica
Denis Podalydès

Marc (as Denis Podalydès de la Comédie Française)