compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

Le Meilleur Reste à Venir

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Le Meilleur Reste à Venir

Fabrice Luchini (Arthur Dreyfus) en Patrick Bruel (César Montesiho)

Fabrice Luchini (Arthur Dreyfus) en Patrick Bruel (César Montesiho)

Delen op facebook
Le Meilleur Reste à Venir
Nederlandse première: 5-8-2021
België, Frankrijk, 2019, 118 min,

In Le Meilleur Reste à Venir draait het allemaal om een misverstand, waardoor twee vrienden, die elkaars antagonisten zijn, alles uit het leven te halen 'nu het nog kan'. Arthur — een neurotische scheikundeleraar — en César — een vrijgevochten womanizer die altijd in de problemen raakt —om elke dag iets van hun bucket list af te strepen.

Bekijk bij:

meJane

Le Meilleur Reste à Venir trailer en bijzonderheden

De film won een Golden Rooster Awards 2020 voor Best International Director.

Trailer van Le Meilleur Reste à VenirBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le Meilleur Reste à Venirhttps://i1.ytimg.com/vi/_BOKoFXg5mw/hqdefault.jpg2020-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs-duo Alexandre de La Patellière en Mathieu Delaporte werkten eerder samen aan Der Vorname (2018), Papa ou maman 2 (2016), Papa ou maman (2015), Un illustre inconnu (2014) en Le prénom (2012).

Le Meilleur Reste à Venir - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le Meilleur Reste à Venir in de bioscoop

Wil je Le Meilleur Reste à Venir zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Na een grote misverstand besluiten de vrienden Arthur — een neurotische scheikundeleraar — en César — een vrijgevochten womanizer die altijd in de problemen raakt — om snel hun bucket list af te maken.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Le Meilleur Reste à Venir is een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Arthur en César zijn al hun hele leven beste vrienden, maar totaal verschillend. Arthur is een neurotische scheikundeleraar en César een vrijgevochten womanizer die altijd in de problemen raakt. Na een misverstand in het ziekenhuis zijn ze er beiden van overtuigd dat de ander nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze laten alles achter om de verloren tijd in te halen en zoveel mogelijk uit hun leven te halen nu het nog kan. Le Meilleur Reste à Venir is een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Productiemaatschappij: Belga Film Fund (in association with), Belga Productions (co-production), Canal+ (participation), Chapter 2, Ciné+ (participation), CN8 Productions (co-production), COF, Cofinova 15 (in association with), Fargo Films (co-production), La Banque Postale Image 12 (in association with), M6, Onyx Films (co-production), Pathé (co-production), W9

Cast & Regisseur