compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Le Fidčle

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Le Fidčle

Adèle Exarchopoulos (Bibi Delhany) en Matthias Schoenaerts (Gigi Vanoirbeek)

Adèle Exarchopoulos (Bibi Delhany) en Matthias Schoenaerts (Gigi Vanoirbeek)

Delen op facebook
Le Fidčle
Nederlandse première: 2-11-2017
BelgiĂ«, Frankrijk, Nederland, 2017, 130 min,

Als de mysterieuze Gino en autocoureur Bibi elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Het geheim dat Gigi met zich meedraagt zorgt ervoor dat hun liefde steeds verder op de proef wordt gesteld. Op de achtergrond van hun romance speelt een gewelddadige bende-oorlog op de straten van Brussel.

Bekijk bij:

Cinemember

Le Fidčle trailer en bijzonderheden

In de Engelstalige landen heet deze film The Racer and the Jailbird.

Trailer van Le FidčleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le Fidčlehttps://i1.ytimg.com/vi/JZSDRUc7bek/hqdefault.jpg2017-09-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michael R. Roskam maakte eerder Rundskop en The Drop. In die laatste film zat ook Matthias Schoenaerts, net als hier. In deze film zien we ook Adèle Exarchopoulos.

Le Fidčle - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le Fidčle in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le Fidčle zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Als de mysterieuze Gino en autocoureur Bibi elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Het geheim dat Gigi met zich meedraagt zorgt ervoor dat hun liefde steeds verder op de proef wordt gesteld. Van de regisseur van The Drop.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino (Matthias Schoenaerts) en autocoureur BĂ©nĂ©dicte (Adčle Exarchopoulos), is de verleiding om zijn volgende overval te plegen in de nieuwe crime-thriller van regisseur MichaĂ«l R. Roskam (Rundskop, The Drop).

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur BĂ©nĂ©dicte “Bibi' Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, voor hen beiden en voor iedereen om hen heen. Gigi en Bibi zullen tegen noodlot, rede en eigen zwaktes moeten vechten om hun liefde te redden. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Productiemaatschappij: Cinemendo, Dada Studios, Frakas Productions, Kaap Holland Film, Kinepolis Film Distribution (KFD), Neon, Pathé, Savage Film, Stone Angels, Submarine

Nieuws over Le Fidčle