compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Irgendwann werden wir uns alles erzhlen

One Day We'll Tell Each Other Everything

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Irgendwann werden wir uns alles erzhlen

Delen op facebook
Irgendwann werden wir uns alles erzhlen
Nederlandse première: 14-9-2023
Duitsland, 2023, 129 min,

In Irgendwann werden wir uns alles erzhlen begint de 18-jarige Maria - in de warme zomer van 1990 in voormalig Oost-Duitsland - een passievolle relatie met een charismatische boer die twee keer zo oud is als zij. Een liefdesrelatie zoals die alleen in boeken te lezen zijn.

Bekijk bij:

Irgendwann werden wir uns alles erzhlen trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het boek van Daniela Krien, schreef Atef samen met Krien het scenario voor dit intense en gewaagde verhaal over een onmogelijke liefde.

De film werd genomineerd voor de Gouden Beer op het Filmfestival van
Berlijn.

Trailer van Irgendwann werden wir uns alles erzhlenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Irgendwann werden wir uns alles erzhlenhttps://i1.ytimg.com/vi/BxHqFNpPpx4/hqdefault.jpg2023-07-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emily Atef baarde opzien door de regie van Plus que jamais (2022), 3 Days in Quiberon (2018) en The Stranger in Me (2008).

Marlene Burow was eerder te zien in In einem Land, das es nicht mehr gibt (2022).

Irgendwann werden wir uns alles erzhlen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Irgendwann werden wir uns alles erzhlen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Irgendwann werden wir uns alles erzhlen zien? Koop of huur de film hier:



In de warme zomer van 1990 in het voormalige Oost-Duitsland begint een jonge vrouw een relatie met een oude boer.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is een hete zomer in 1990 in een dorpje in Thringen, voormalig Oost-Duitsland. Maria wordt bijna 19 en woont samen met haar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. Om maar niet met haar toekomst bezig te hoeven zijn, verliest ze zichzelf in het lezen van boeken. Na de val van de muur, hangt de sfeer van een nieuw tijdperk in de lucht maar ze kan er niet mee omgaan. Hetzelfde geldt voor haar buurman. De aantrekkelijke maar 20-jaar oudere Henner zoekt toenadering en één aanraking is genoeg om een overweldigende passie te ontketenen. Het is het begin van een geheime, alles-overheersende relatie. Emily Atef, de bekroonde regisseur van Plus que jamais (2022) laat opnieuw haar talent zien in de film Irgendwann werden wir uns alles erzhlen. Gebaseerd op het boek van Daniela Krien, schreef Atef samen met Krien het scenario voor dit intense en gewaagde verhaal over een onmogelijke liefde. Een meeslepende filmervaring met een ensemble van getalenteerde acteurs en hoofdrollen voor Marlene Burow en Felix Kramer. De film werd genomineerd voor de Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: ARTE (co-production), Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) (co-production), Rohfilm Factory GmbH, Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) (co-production), Sdwestrundfunk (SWR) (co-production)

Cast & Regisseur