compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Horseplay

Los agitadores

Pitch

In Horseplay verlaat Andy - tijdens de vakantie - de stad om tijd door te brengen met vrienden in een luxe villa op het platteland. Dagen spenderen met een stel meestal amper geklede mannen is een nieuwe ervaring voor hem. Er zijn momenten van ontspanning met vriendschappelijk plagerijtjes, maar er zijn ook spelletjes, macho-spelletjes, die meer en meer uit de hand lijken te lopen en waarbij iedereen zijn eigen persoonlijke grenzen verlegt.
Delen op facebook
Horseplay
Nederlandse première: 17-10-2024
Argentinië, 2022, 102 min,

Horseplay trailer

Trailer van HorseplayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Horseplayhttps://i1.ytimg.com/vi/rF7J7HJqUqw/hqdefault.jpg2024-04-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Horseplay - Bioscopen, Tijden & Tickets

Horseplay in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In de hete Argentijnse zomer komt een groep vrienden samen om van de vakantie te genieten. Ze drinken, feesten en maken samen videos. Er ontstaat een zeldzame mix van homofobie en speels gestoei; echter, onder de oppervlakte beginnen jaloezie en geweld op te borrelen. Een verwrongen driehoek van vrienden tussen een onderdrukte homoseksueel, een geheim biseksueel jongen en een homofoob, zal spanningen tot het uiterste drijven.

Productiemaatschappij: Matchbox Films, Sombracine (with the support of)

Cast & Regisseur

Marco Berger

Neighbor Omar
Ivan Benitez

Fran, El Gordo (as Ivn Daz Bentez)
Valentina Cerati

Cool Friend Cande
Marco Berger

Regisseur