compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom

Voor alle leeftijden

Pitch van Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom

Duco Bunschoten (Max) en Esther Mbire (Lulu Dubbel)

Duco Bunschoten (Max) en Esther Mbire (Lulu Dubbel)

Delen op facebook
Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom
Nederlandse première: 24-7-2024
Nederland, 2024, 84 min,

In Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom lijken de voorbereidingen van familie Dubbel voor een chocoladewedstrijd op rolletjes te lopen. Maar dan gaat er iets mis in de keuken en moet er uitgeweken worden naar een camping. Maar ook daar gaat er 'toevallig' van alles mis. Er wordt externe hulp ingeroepen om de boel weer op de rails te krijgen.

Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom trailer en bijzonderheden

In deel 1 speelde Lucretia van der Vloot Tante Rita.

Trailer van Het Feest van Tante Rita 2 – De ChocobomBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobomhttps://i1.ytimg.com/vi/tqt09vBcou8/hqdefault.jpg2024-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dennis Bots is gespecialiseerd in jeugdfilms, hij regisseerde Het Feest van Tante Rita (2022), de periode-jeugdfilm Storm: Letters van Vuur (2017) en de klassieker Achtste-Groepers Huilen niet (2012).

Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

D muzikale feelgood familiefilm van het jaar! Met herkenbare- en veel nieuwe swingende nummers.

In Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom volgen we de avonturen van familie Dubbel. De familie neemt deel aan een chocoladewedstrijd georganiseerd door Ko Bonoca (Rob Kemps). Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie, worden ze gedwongen te verhuizen naar een camping, waar moeder Chanelle (Edsilia Rombley) het animatieteam leidt en vader Jan (Pim Muda) de keuken runt.
Tante Rita (Joanne Telesford) is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu (Esther Mbire) goed bevriend raakt met Max (Duco Bunschoten) die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil (Marjolijn Touw), een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO (Piet Tomassen) om te ontdekken wat er aan de hand is.
Lukt het VWO om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

Productiemaatschappij: BazarMedia Productions

Cast & Regisseur