compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Gladiator II

Pitch

In Gladiator II wordt het huis van Lucius veroverd door de tirannieke keizers die nu Rome leiden. Hij wordt gedwongen het Colosseum te betreden en moet hij naar zijn verleden kijken om kracht te vinden om de glorie van Rome terug te geven aan zijn inwoners.
Delen op facebook
Gladiator II
Nederlandse première: 14-11-2024
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2024,

Gladiator II trailer en bijzonderheden

Tijdens de eerste filmweek liepen zes bemanningsleden - een geplande stunt - brandwonden op in Marokko. Vier van de zes liggen nog bijna een jaar in het ziekenhuis.

Trailer van Gladiator IIBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gladiator IIhttps://i1.ytimg.com/vi/hpzRxGsgxuU/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Gladiator II - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gladiator II in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In Gladiator II, van de iconische regisseur Ridley Scott, gaat het epische verhaal over macht, intriges en wraak in het oude Rome verder. Jaren geleden heeft de jonge Lucius (Paul Mescal) met eigen ogen gezien hoe zijn oom de door velen vereerde held Maximus gedood heeft. Nu is hij zelf gedwongen om te vechten in het Colosseum, nadat het gebied waar hij woont veroverd is door de tirannieke keizers die met harde hand over het Romeinse Rijk regeren. Gedreven door woede zal Lucius in zijn eigen verleden moeten duiken om de kracht en het eergevoel te vinden om Rome in oude glorie te herstellen.

Productiemaatschappij: Paramount Pictures (presents), Parkes/MacDonald Image Nation, Red Wagon Films, Scott Free Productions

Cast & Regisseur

Derek Jacobi

Gracchus
Pedro Pascal

Marcus%20Acacius
Fred Hechinger

Emperor%20Caracalla
Ridley Scott

Regisseur

Nieuws over Gladiator II