compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Führer und Verführer

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In de indrukwekkende film Führer und Verführer wordt ingezoomd op het werk van Adolf Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels. Zijn opruiende propaganda heeft er mede voor gezorgd dat miljoenen mensen de dood in werden gejaagd, waaronder zes miljoen vermoorde joden.
Delen op facebook
Führer und Verführer
Nederlandse premiĆØre: 19-9-2024
Duitsland, 2024, 124 min,

Führer und Verführer trailer

Trailer van Führer und VerführerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Führer und Verführerhttps://i1.ytimg.com/vi/oBMizMfmoPQ/hqdefault.jpg2024-07-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Führer und Verführer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Führer und Verführer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Vanaf de zogenaamde Anschluss (annexatie) van Oostenrijk in maart 1938 doet de krachtige propagandamachine van Joseph Goebbels zijn werk. Het beleid van de nationaalsocialisten vindt op ongekend niveau bijval. Als duidelijk wordt dat Hitler vastbesloten is Europa in een barbaarse oorlog te verwikkelen, ziet Goebbels zich gedwongen zijn strategie – tot dan gericht op veiligheid – te veranderen. Hij wil niet uit de gratie te raken bij de dictator die hij verafgoodt en richt zich op het radicaliseren van de aanhang en het misleiden van het Duitse volk met onder meer antisemitische films zoals ‘De Eeuwige Jood’. Tot aan de ondergang van Nazi-Duitsland in mei 1945, blijft Goebbels wanhopig vechten voor het imago van het fascisme.

Productiemaatschappij: Zeitsprung Pictures