compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

Exodus

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch

In Exodus is een jong Syrisch meisje alleen op de vlucht naar Turkije. Haar hoop is om met haar gezin verenigd te worden in Zweden. Na een confrontatie met de Turkse immigratiedienst, ontsnapt ze in het onverwachte gezelschap van een bikkelharde smokkelaar. Hij besluit haar te helpen om naar Zweden te reizen.
Delen op facebook
Exodus
Nederlandse première: 15-6-2023
Zweden, 2023, 102 min,

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Exodus trailer en bijzonderheden

Werd zowel genomineerd voor Beste Scandinavische film als voor Beste film tijdens het Göteborg Film Festival 2023.

Trailer van ExodusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Exodushttps://i1.ytimg.com/vi/E1H001znRWc/hqdefault.jpg2023-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Debuutfilm van schrijver-regisseur Abbe Hassan.

Exodus - Bioscopen, Tijden & Tickets

Exodus in de bioscoop

Wil je Exodus zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een keiharde smokkelaar probeert een 12-jarig meisje te redden die haar familie is kwijtgeraakt tijdens hun vlucht uit Syrië.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee werelden komen samen wanneer Sam (40), een professionele mensensmokkelaar, met tegenzin Amal redt, een 12-jarig meisje wiens hele familie vermist is geraakt in de Syrische oorlog. Amal gelooft dat ze onderweg zijn naar Zweden, dus gaat ze op reis om ze te vinden. Sam aarzelt, maar maakt zich zorgen bij de gedachte het meisje alleen achter te laten in een niemandsland en wordt meegesleurd. Dit zal het begin zijn van een onverwachte, sterke, warme en gekke vriendschap op een reis die hun leven voor altijd zal veranderen.

Productiemaatschappij: B-Reel Films, Ekome (with the participation of: Greek Cash Rebat, Green Olive Films (Service Production Company)