compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Estácion Catorce (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Estácion Catorce (EN subtitles)

Estácion Catorce (EN subtitles) filmstill

Estácion Catorce (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Estácion Catorce (EN subtitles)
Nederlandse première: 13-4-2023
Mexico, 2021, 87 min,

In Estación catorce (Station 14) groeit de zevenjarige Luis op in het gewelddadige Mexico op, waar hij spelenderwijs achter komt dat de wereld van volwassenen niet klopt.

Estácion Catorce (EN subtitles) trailer

Trailer van Estácion Catorce (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Estácion Catorce (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/13NzGM0ScWY/hqdefault.jpg2023-04-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Estácion Catorce (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Estácion Catorce (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Estácion Catorce (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Luis ontdekt de wereld op zevenjarige leeftijd, wat betekent overleven in het gewelddadige Mexico.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Door de hechte relatie tussen een vader die volhardt in het aanbieden van wat hij denkt dat het beste is voor zijn zoon, doet Estación Catorce in veel opzichten denken aan de onsterfelijke fietsendief uit Ladri di biciclette van Vittorio de Sica uit 1948.

Geen enkele trein stopt nog op Estación Catorce, in San Luis Potosí, Mexico, hoewel er elke dag goederentreinen voorbij denderen over de spoorlijn die het dorpje in tweeën deelt. De kleine Luis, 7 jaar, woont er met zijn ouders, broertjes, zusje en zijn grootmoeder. Estación Catorce dompelt ons geleidelijk onder in de wereld van Luis en gebruikt zijn onwetendheid en nieuwsgierigheid om niet alleen vragen te stellen over de opvoeding van kinderen, maar vooral over hoe we verwachten dat kinderen zich perfect gedragen als de volwassenen om hen heen het tegenovergestelde doen. Door de hechte relatie tussen een vader die volhardt in het aanbieden van wat hij denkt dat het beste is voor zijn zoon, doet Estación Catorce in veel opzichten denken aan de onsterfelijke fietsendief uit Ladri di biciclette van Vittorio de Sica uit 1948.

Productiemaatschappij: Instituto Mexicano de Cinematografía (IMCINE)

Cast & Regisseur