compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Dr. Knock

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Dr. Knock

Delen op facebook
Dr. Knock
Nederlandse première: 14-12-2017
Frankrijk, 2017, 114 min,

In een slaperig Frans jaren vijftig-dorpje probeert een arts met een schimmig verleden de gezonde dorpsbewoners wijs te maken dat ze ziek zijn. Weldra heeft hij een goedlopende dokterspraktijk, maar haalt zijn verleden hem in.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Dr. Knock trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het toneelstuk 'Knock ou le triomphe de la médecine' (1923), die een satirische kijk geeft op hypochondrie, geschreven door Jules Romains.

Leuk detail de naam van het dorpsplein is zelfde naam als van het oorspronkelijke toneelstuk.

Trailer van Dr. KnockBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dr. Knockhttps://i1.ytimg.com/vi/EjyTtYbBMBk/hqdefault.jpg2017-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Omar Sy is een zeer winstgevende acteur sinds Intouchables (2011) en Samba (2014), ook in Amerikaanse films als Inferno doet hij het goed.

Dr. Knock - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dr. Knock in de bioscoop

Wil je Dr. Knock zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Dr. Knock, gespeeld door Omar Sy, is een arts met een schimmig verleden. In slaperig Frans jaren vijftig-dorpje probeert hij gezonde dorpsbewoners wijs te maken dat ze ziek zijn. Zijn zaken lopen steeds beter, maar dan haalt zijn verleden hem in.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten.

Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten. Door op het schip goed naar mensen te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. Hij wint het vertrouwen van zijn ‘patiënten’ en dankzij de voldoening en warmte die hij van hen terugkrijgt besluit hij geneeskunde te gaan studeren. Enkele jaren later keert Knock met zijn diploma op zak terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein dorpje grenzend aan de Zwitserse Alpen aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij het vertrouwen, tot zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor komen en hem dreigen te ontmaskeren…

Productiemaatschappij: Curiosa Films, Filmarto, Manny Films, Vertigo Média Kft.