compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 36 5-9 t/m 11-9
Film van de week!
MENU

Dan Da Dan: First Encounter

Dandadan

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Dan Da Dan: First Encounter

Dan Da Dan: First Encounter filmstill

Dan Da Dan: First Encounter filmstill

Delen op facebook
Dan Da Dan: First Encounter
Nederlandse première: 7-9-2024

In Dan Da Dan: First Encounter gelooft een meisje in geesten en een jongen in buitenaardse wezens. Ze belanden in een wild avontuur na een bovennatuurlijke ontmoeting die het bestaan ​​van zowel geesten als buitenaardse wezens bevestigt.

Dan Da Dan: First Encounter trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op een paranormale mysteriestrijd en romantische komedie-manga, geschreven en geïllustreerd door Tatsu Yukinobu.

Trailer van Dan Da Dan: First EncounterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dan Da Dan: First Encounterhttps://i1.ytimg.com/vi/arvdoM4Gf-s/hqdefault.jpg2024-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dan Da Dan: First Encounter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dan Da Dan: First Encounter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De bovennatuurlijke manga komt tot leven Beleef de filmpremire van de anime DAN DA DAN. We volgen Momo, een tiener uit een familie van mediums, en haar klasgenoot Okarun, een occultfanaat. De twee raken aan de praat nadat Momo het voor Okarun opneemt als deze wordt gepest. Maar ze krijgen onenigheid Momo gelooft in geesten, maar niet in aliens, en Okarun gelooft in aliens, maar niet in geesten. Om elkaar te overtuigen van hun gelijk, gaat Momo naar een verlaten ziekenhuis dat bekend staat om UFO-waarnemingen en Okarun naar een tunnel waar het schijnt te spoken. Op beide plekken nemen ze overweldigende paranormale activiteiten waar die het verstand te boven gaan. Onder deze hachelijke omstandigheden wekt Momo haar verborgen kracht op en wendt Okarun de kracht van een vloek aan om de paranormale krachten te bestrijden. Is dit ook het begin van hun voorbestemde liefde? Het verhaal van het occulte gevecht en de adolescentie begint!

Productiemaatschappij: Aniplex, Dentsu, Mainichi Broadcasting System (MBS), Science SARU (Animation Production), ShoPro, Shueisha

Cast & Regisseur

Natsuki Hanae

Ken%20Takakura%20%2F%20...%201%20episode%2C%202024
Kaito Ishikawa

Jiji%201%20episode%2C%202024
Nana Mizuki

Seiko%201%20episode%2C%202024
Kazuya Nakai

Alien%20Serpo%201%20episode%2C%202024
Ayane Sakura

Aira%20Shiratori%201%20episode%2C%202024
Dan Da Dan: First Encounter poster