compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
Film van de week!
MENU

Absolution

Thug

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In Absolution probeert een oudere gangster weer contact te maken met zijn kinderen en de fouten uit zijn verleden recht te zetten, maar de onderwereld laat zich niet zomaar van zich afglijden.
Delen op facebook
Absolution
Nederlandse première: 31-10-2024

Absolution trailer

Trailer van AbsolutionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Absolutionhttps://i1.ytimg.com/vi/RdzDa6QmUzo/hqdefault.jpg2024-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Absolution - Bioscopen, Tijden & Tickets

Absolution in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een maffioso (Liam Neeson) probeert de banden met zijn familie te herstellen en zijn fouten uit het verleden recht te zetten, maar ontsnappen uit de onderwereld blijkt nog niet zo makkelijk te zijn...

De aftakelende maffioso Thug (Liam Neeson) doet er alles aan om zijn familie, van wie hij vervreemd is geraakt, terug te winnen. Wanneer hij een rivaliserende bende moet ontmantelen, komt hij erachter dat het niet zo makkelijk is om te ontsnappen uit de onderwereld en een nieuw bestaan op te bouwen… 'Absolution' brengt 'Cold Pursuit'-regisseur Hans Petter Moland en actieheld Liam Neeson ('Taken’-franchise, ‘Retribution’) opnieuw samen in een thriller van formaat.